Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
8.032 Ft (6.325 Ft + ÁFA)
Menny.:vödör

Thermomaster univ. alapozó fehér 5 kg

Ár:
8.032 Ft (6.325 Ft + ÁFA)
Menny.:vödör
Cikkszám: 4148
Forgalmazó: Masterplast Hungária Kft.
Cikkszám: 4148 - Thermomaster akril- és szilikonos vékonyvakolatok színezhető alapozójaként az alapfelület előkészítésére az egyenletes nedvszívás és megfelelő tapadó-képesség érdekében.

Paraméterek

Anyagszükséglet 1,2 – 2 dl / m2
Hígíthatóság szükség esetén max 5%-ban vízzel hígítható.
Kiszerelés 5 kg / vödör

Felhasználás

Megfelelően szilárd, száraz, sík; repedés-, por- és egyéb szennyeződésektől (kivirágzások, leválasztó anyagok, stb.), valamint laza, málló részektől mentes alapfelületre, hengerrel vagy ecsettel egy rétegben.

Alkalmazási körülmények:

Alapfelület és környezeti hőmérséklet (+)5 és (+)35°C között, a levegő relatív páratartalma maximum 80%. Az alapozott felületet száradása alatt erős, közvetlen napsütés, huzat és nedvesség nem érheti.

Száradási idő: 

6-12 óra (20°C-on, 65%-os páratartalom esetén).

Eltarthatóság:

Bontatlan csomagolásban a gyártástól számított 12 hónapig, a tárolási feltételek betartása esetén (megfelelően zárt csomagolásban, száraz, hűvös, napsugárzástól és fagytól védett helyen, (+)5 és (+)25°C közötti hőmérsékleten, gyermekek elől elzárva).

Leírás

Thermomaster univ. alapozó fehér 5 kg:

Thermomaster akril- és szilikonos vékonyvakolatok színezhető alapozójaként az alapfelület előkészítésére az egyenletes nedvszívás és megfelelő tapadó-képesség érdekében.

RAKTÁRKÉSZLETTEL KAPCSOLATBAN KÉRJÜK ÉRDEKLŐDJ ELÉRHETŐSÉGÜNK VALAMELYIKÉN!