Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
14.441 Ft (11.371 Ft + ÁFA)
Menny.:vödör

Thermomaster S vakolat fehér 25 kg

Ár:
14.441 Ft (11.371 Ft + ÁFA)
Menny.:vödör
Cikkszám: 55211
Cikkszám: 55211 - Szilikonos (S), kapart hatású (K) vagy gördülőszemcsés (G) vékonyvakolat; 1,5 vagy 2 mm szemcsenagysággal.

Leírás

Thermomaster S vakolat fehér 25 kg:

Finoman megmunkált homlokzatfelületek és homlokzati hőszigetelő rendszerek alapvakolatainak időjárásálló, széles színválasztékban elérhető fedőrétege, lábazati sík felett, vízszigeteléssel védett függőleges felületeken, kül- és beltérben. A bázisvakolatok a Thermomaster színkártya 150 féle színében színezhetőek, de az adott árnyalat homlokzati hőszigetelő rendszerekben való alkalmazhatóságát a színkártyán, az adott árnyalathoz tartozó jelölések figyelembevételével kell meghatározni! A felület előkészítéséhez Thermomaster univerzális alapozó szükséges.

Felhasználás

Anyagszükséglet:

Thermomaster SK (kapart hatású): 1,5 mm: ~2,5 kg/m2; Thermomaster SK (kapart hatású): 2,0 mm: ~3,1 kg/m2; Thermomaster SG (gördülőszemcsés): 2,0 mm: ~2,8 kg/m2

Felhasználási hőmérséklet: 

Alapfelület és környezeti hőmérséklet (+)5 és (+)25°C között, a levegő relatív páratartalma maximum 80%. A felületet száradása alatt erős, közvetlen napsütés, huzat és nedvesség nem érheti.

Száradási idő: 

24-48 óra (külső körülményektől függően).

Eltarthatóság: 

Bontatlan csomagolásban a gyártástól számított 12 hónapig, a tárolási feltételek betartása esetén (megfelelően zárt csomagolásban, száraz, hűvös, napsugárzástól és fagytól védett helyen, (+)5 és (+)25°C közötti hőmérsékleten, gyermekek elől elzárva).
 

RAKTÁRKÉSZLETTEL KAPCSOLATBAN KÉRJÜK ÉRDEKLŐDJ ELÉRHETŐSÉGÜNK VALAMELYIKÉN!

Miért tőlünk vásárolj?

Nálunk a minőség az első
Több mint 30 éve a piacon
Akár országos házhozszállítás
Óriási akciók