Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
4.788 Ft (3.770 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Seal-All Pro 1L

Ár:
4.788 Ft (3.770 Ft + ÁFA)
Kiszerelés liter:
Menny.:db
Cikkszám: 2120
Forgalmazó: Polytechnisch Bedrijf COMPAKTUNA Belgium
Cikkszám: 2120 - A SEAL-ALL® PRO különlegesen jó vízzáró anyag, mely nedves felületre is felhordható, emellett rendkívül jól feldolgozható, feltűnő flexibilitás jellemzi.

Felhasználás

 
1 Vízszigetelés falra nedves felület esetén is

Ha a felület nagyon száraz, nedvesítse be azt. Az erős vízszivárgást előzőleg RAPOLITH® gyorskötő cementtel meg kell szüntetni (lásd leírása). Lehetőleg 42,5-ös (régi elnevezés: 450-es) portlandcementet használjon. Készítsen tapadó réteget 1 térfogat SEAL-ALL® PRO, 2 térfogat tiszta víz, valamint 1 rész cement és 1 rész folyami homok fehasználásával úgy, hogy az kenhető legyen. Ha nagyon porózus a beton felülete, akkor a tapadó réteg felhordása előtt kenje le 1 térfogat SEAL-ALL® PRO és 4 térfogat tiszta víz keverékével. (Természetesen az arányok megtartása mellett a mennyiségek változtathatók.) Ezt a habarcsot hordja fel a falra 2 mm vastagságban. A még nedves felületre hordjon fel 6 - 8 mm vastagságban; 50 kg cement, 0,08 m3 folyami homok, valamint 3 liter SEAL-ALL® PRO és tiszta víz felhasználásával készült jól eldolgozható (plasztikus) habarcsot. A felületet ne simítsa el. (A víz mennyiségét a homok nedvessége befolyásolja.) A következő nap hordjon fel egy újabb tapadó réteget. Ezt követően készítse el a 6 - 8 mm vastag záró réteget; 50 kg cement és 0,1 m3 folyami homok, illetve 3 liter SEAL-ALL® PRO és tiszta víz felhaszlásával. A záró réteget szakszerűen simítsa el.

2 Vízszigetelés aljzatra nedves felület esetén is

Az erős vízszivárgást előzőleg RAPOLITH® gyorskötő cementtel meg kell szüntetni (lásd leírása). Lehetőleg 42,5-ös (régi elnevezés: 450-es) portlandcementet használjon. Készítsen tapadó réteget és hordja fel az aljzatra 2 mm vastagságban. Mielőtt az megszáradna hordjon fel 10 - 20 mm vastagságban 3 liter SEAL-ALL® PRO,­ 50 kg cement, 0,1 m3 folyami homok és a bedolgozhatóság határáig (kevéssé képlékeny „3”) szükséges mennyiségű tiszta víz felhasználásával készült habarcsot, majd szakszerűen simítsa el. A sarkokat ugyanezzel a habarccsal erősítse meg, kerekítse le (holker). Ügyeljen arra, hogy a vízszintes és függőleges felületek csatlakozásai fedésben legyenek.

Leírás

Seal-All Pro 1L:

Alkalmazása, és adagolása megeggyezik a SEAL-ALL®-nál leírtakkal.

A SEAL-ALL® PRO abban az esetben használatos, ha az elkészült felületet vízzel érintkezik, esetleg tartósan víz alatt áll.

 

RAKTÁRKÉSZLETTEL KAPCSOLATBAN KÉRJÜK ÉRDEKLŐDJ ELÉRHETŐSÉGÜNK VALAMELYIKÉN!