Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
3.348 Ft (2.636 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Murexin SIL 60 Fugázó Transzparens

Ár:
3.348 Ft (2.636 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 46140
Cikszám: 46140 - Egykomponensű, UV- és időjárásálló, vízzáró, 20%-ig tartósan nyújtható tömítőanyag szilikonbázisból. Baktériumokkal és gombatámadásokkal szemben tartósan ellenálló. Kül- és beltérben használható dilatációk lezárására, fal- és padló fugáknál a kerámiaburkolatokban, valamint csempeburkolatok és idegen anyagok közé a fugák lezárására, mint pl. fürdőkád, ajtótokok. 

Paraméterek

Anyagszükséglet 1 kartus kb. 10 fm-re elegendő, 5 mm szélességben.
Hőállóság -40°C - +200°C.
Terhelhető kb. 2-3 nap után
Kiszerelés 12 db /karton; 1 Raklap = 936 db

Leírás

Murexin SIL 60 Fugázó Transzparens:

Egykomponensű, UV és időjárás álló, vízzáró, 20 %-ig nyújtható , szilikon alapú tömítő anyag. Ellenáll a gomba és baktérium hatásainak. 

Kül és beltéri felhasználásra, dilatációs fugák, kerámia burkolatoknál fal-fal valamint  fal és aljzat csatlakozásoknál alkalmazható. Ugyancsak használható különböző csempék és csempeburkolat és más anyagok találkozásánál. pl. kádak, zuhanytálcák, ajtótokok stb. között is.

Felhasználás

Előkészítés:

Távolítsuk el a fugából a ragasztót, kaparjuk ki. A fugák széleit maszkoló szalaggal fedjük le. A mélyebb fugákat le nem bomló, nem rothadó, vizet fel nem vevő poliuretán körprofillal töltsük ki. A fugaanyagnak a fuga aljával és oldalaival való, háromoldalú kötését el kell kerülni, hogy a fellépő terhelés csak kétirányú legyen, ezt biztosítja a rugalmas kitöltő anyag, a körprofil alkalmazása.

Feldolgozás:

Csavarjuk le a tubusról a hozzátartozó kónuszos műanyagvéget, a tubus menetes zárásának végét vágjuk le úgy, hogy a teljes menetes keresztmetszet felszabaduljon, de elegendő menetes rész maradjon a műanyag vég visszacsavarásához. A kónuszos műanyagvég elkeskenyedő részét a fugázandó fugaszélességnek megfelelően vágjuk le, a tubust helyezzük kinyomó pisztolyba, a műanyag véget csavarozzuk a tubusra. A szilikont a kinyomó pisztollyal nyomjuk egyenletesen és buborékmentesen a fugákba. Az alapfelület előkészítésénél az tapadásjavító alapozó (Primer) száradási idejére ügyeljünk. Befejezésként a szilikon fugát Murexin Szilikon simítóval kezeljük le, lehúzó gumival húzzuk simára, és a maszkoló szalagot határozott mozdulattal távolítsuk el.

RAKTÁRKÉSZLETTEL KAPCSOLATBAN KÉRJÜK ÉRDEKLŐDJ ELÉRHETŐSÉGÜNK VALAMELYIKÉN!

Miért tőlünk vásárolj?

Nálunk a minőség az első
Több mint 30 éve a piacon
Akár országos házhozszállítás
Óriási akciók