Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
16.370 Ft (12.890 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Murexin REPOL S4 Szilikon impregnáló 05 L

Ár:
16.370 Ft (12.890 Ft + ÁFA)
Kiszerelés liter:
Menny.:db
Cikkszám: 30112
Cikszám: 30112 - Nagyon jó alkáli állóságú és hosszantartó hatású homlokzati impregnáló. Oligomer sziloxán bázisú és oldószer tartalmú anyag.

Paraméterek

Anyagigény rétegenként 0,2-0,5 l/m²
Sűrűség 0,9 g/cm³
Illó rész 87 %
Nem illó rész 3 %
Vízfelvétel 7,5 % alatt
Alkáli állóság 10 % alatt
Száradási sebesség 10 % felett
Behatolási mélység 10 mm alatt

Csatolt dokumentumok

Leírás

Murexin REPOL S4 Szilikon impregnáló 05 L:

Felhasználásra kész, egykomponensű, nagyon jó alkáli állóságú és hosszantartó hatású homlokzati impregnáló. Oligomer sziloxán bázisú és oldószer tartalmú anyag. Csökkenti a sókivirágzást, penészképződést, javítja a hőszigetelést, hidrofóbizáló, lélegző és felhasználásra kész. Nedvesség elleni védelem: A Repol S4 Szilikon impregnáló megakadályozza a sókivirágzást, a fagy okozta károsodásokat, a fal átnedvesedését, eróziót és más károsodásokat, melyeket a falba bejutó nedvesség okozhat. Tisztább homlokzatok: A Repol S4 Szilikon impregnálóval impregnált -új vagy megtisztított- homlokzat hosszú ideig tiszta és száraz marad. A sziloxán-impregnálás megakadályozza a por behatolását a homlokzat belsejébe, és hosszú időre megakadályozza a penészesedést és a mohásodást. Alacsonyabb fűtési költségek: A fűtési energia sok épületben nagyrészt a falakon keresztül távozik. A hőszigetelés a falazat nedvességfelvétele révén jelentősen romlik.A Repol S4 Szilikon impregnálóval végzett impregnálás általi fűtési költség-megtakarítás a külső falak csekély nedvességfelvételén alapul, ami csökkenti a külső falazat hővezető képességét, nagyobb belső falhőmérsékletet biztosít, és megakadályozza a kondenzációt a belső falakon. 

Kiszerelés:

5 Liter

4 db/karton

72 db/raklap

Tárolás:

Száraz helyen, jól lezárt eredeti csomagolásban, +8C - +30C közötti hőmérsékleten kb. 12 hónapig tárolható.

Felhasználás

Kültéri felhasználásra. Beton, gázbeton, kő, műkő, mindenféle ásványi vakolat, kitöltő- és burkolótégla, klinker impregnálására. Alapozóként cementfestékekhez, műgyanta festékekhez és diszperziós festékekhez alkalmazható.Alapfelület: Az alapfelületnek légszáraznak kell lennie. A friss betont már 24 órával a kizsaluzás után kezelni lehet, bár figyelembe kell venni, hogy a Repol S4 Szilikon impregáló behatolási mélysége annál jobb, minél szárazabb az alapfelület.Ügyelni kell arra, hogy a nem impregnálandó szomszédos területeket jól takarjuk le, mivel a későbbiekben festésük már nem lehetséges. Az ablakokat, fa felületeket, növényeket védeni kell a permettől. 

Előkészítés:

3 mm fölötti repedéseket a kezelés előtt be kell glettelni. Az öreg homlokzatokról a zuzmókat, mohákat és szennyeződéseket el kell távolítani.

Feldolgozás:

A Repol S4 Szilikon impregnálót a leggazdaságosabban szórópisztollyal lehet a felületre felhordani. A pisztoly szórófeje kb. 10 cm távolságba legyen a homlokzattól, ezt a távolságot a felhordás teljes ideje alatt tartani kell, egészen addig, amíg a homlokzat már nem tud több oldatot beszívni, és megfolyik. Alacsony szórónyomás beállításával elkerülhető az oldat finom porlasztása. Kisebb felületeket ecsettel vagy kefével is le lehet kezelni. Csak nagyon porózus alapfelület esetén szükséges második munkamenet.

Feldolgozási hőmérséklet:

+5°C alapfelület- és léghőmérséklet fölött.

Utókezelés:

A permet 24 órán belül lakkbenzinnel eltávolítható. 

RAKTÁRKÉSZLETTEL KAPCSOLATBAN KÉRJÜK ÉRDEKLŐDJ ELÉRHETŐSÉGÜNK VALAMELYIKÉN!

Miért tőlünk vásárolj?

Nálunk a minőség az első
Több mint 30 éve a piacon
Akár országos házhozszállítás
Óriási akciók