Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Murexin PD 1K Profi Vastagfólia 18 kg

Ár:
21.415 Ft (16.862 Ft + ÁFA)
Cikszám: 58137 - Egykomponensű, hidraulikusan kötő nem vízáteresztő rugalmas szigetelőanyag, varrat és hézagmentes szigetelés kialakítására kül és beltérben, vizes helyiségekben és teraszokon. Kültérben minimális vastagság 2 mm.

Paraméterek

Anyagigény kb. 1,5 kg/m²/mm
Feldolgozási idő kb. 60 perc
Száradási idő kb. 2 óra az első réteg felhordása után
Burkolható kb. 24 óra múlva
Min. rétegvastagság 2 mm
Vízigény glettelhető állag 5,85 l / 18 kg kenhető/hengerelhető állag 6,75 l / 18 kg

Csatolt dokumentumok

Leírás

Murexin PD 1K Profi Vastagfólia 18 kg:

Alkalmas kül- és beltéri felületek, helyiségek ned­vesség, üzemi- és használati víz elleni varrat- és hézagmentes szigetelé­sére (ahol az építési előírások nem korlátozzák), ragasztott kerámialapok, hidegburkolatok alá közvetlenül felhordva a műszaki ismertetőben leírtak betartásával, és a rendszer-kiegészítők együttes alkalmazásával.  Megfelel az ONR 22207 W1 - W4, ZDB előírása szerinti - O | AO1 | AO2 | BO adatlapnak.

Felhasználási területek: Falon és vízszintes aljzaton, továbbá erkélyek, teraszok esetén.

Kiszerelés: 18 kg zsák 48 zsák/ 864 kg / raklap

Felhasználás

Javasolt szerszám:

Lassú fordulatszámú, elektromos keverőgép, keverőszár, 30 l-es keverővödör, fogas simító (6 mm-es fogazású).

Alapfelület:

Az alapfelületnek szilárdnak, por-, zsír-, olaj-, valamint festék- és egyéb leválasztóanyag-maradványoktól  mentesnek kell lennie. A laza, leváló részeket el kell távolítani és az alapfelület a mindenkor érvényes előírásoknak feleljen meg. Megfelel: Beton, gázbeton, cementbázisú kész vakolat, gipsz építőanyagok, fa, fém, keményhablapokra.

Előkezelés:

A tapadás javítását, nedvszívás kiegyenlítését az aljzat tulajdonságainak megfelelő Murexin alapozóval vagy Murexin tapadó híddal végezzük. A burkolhatóságot vizsgálni kell.

Bekeverés:

A kimért, hideg keverővízhez hozzáadott por alakú Murexin Profi vastagfólia PD1 K-t lassú fordu­latszámú, elektromos keverővel egyenletes, csomómentes masszává ke­verjük, keverési idő kb. 3 perc.

Feldolgozás:

Az előkészített alapfelületre fentiek szerint bekevert masszát két rétegben, fogas simítóval (6 mm) egyenletes réteg­vastag­ság­ban a teljes felületre fel kell hordani. Fal- és aljzat találkozási csomópontoknál a Murexin Hajlaterősítő szalagot kell Murexin Profi vastagfólia PD 1 K-val rögzíteni. A megfelelő száradási idő után a második