Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Murexin Hydro Basic 2 K Vastagfólia 20 kg

Cikkszám: 58136
Forgalmazó: Murexin Kft.
Cikkszám: 58136 - Hidraulikus kötésű, oldószermentes, nem vízáteresztő, tartósan elasztikus, hézag- és varratmentes kétkomponensű kenhető szigetelés. Kül- és beltérben alkalmazható hézagmentes szigeteléshez közvetlenül a kerámia burkolatok alá zuhanyzókban, tusolókban, fürdőszobákban, teraszra és erkélyre a nyomás nélkül lefolyó víz ellen.

Paraméterek

Anyagszükséglet kb. 1,5 kg/m²/mm
Terhelhető kb. 2 nap után
Fazékidő kb. 60 perc
Rétegvastagság min. 2 mm (2 rétegben) max. 4 mm (2 rétegben)
Száradási idő 1. réteg kb. 4 óra
Burkolható kb. 24 óra után
Feldolgozási hőmérséklet > +5°C

Felhasználás

Javasolt szerszám:

Lassú fordulatszámú elektromos keverő, fogazott glettvas.

Alapfelület:

Az alapfelületnek tisztának, száraznak, fagymentesnek, szilárdnak, teherbírónak, alaktartónak, valamint por-, szennyeződés-, olaj, zsír, leválasztószer- és laza részektől mentesnek kell lennie, feleljen meg az érvényben lévő előírásoknak. Alkalmazható betonra, gázbetonra, cementbázisú készvakolatokra, gipsz építőanyagokra, fára, fémre (melyek cementtel összeférhetőek), keményhab lemezekre, csempére.

Előkészítés:

Az érzékeny alapfelületeknél megfelelő alapfelület előkészítés szükséges. Az alapfelület vizsgálatát el kell végezni.

Keverés:

A csomagolásban lévő anyagokat a helyes keverési arányban (folyadék:por=1:3) kell összekeverni és a teljes egységet fel kell dolgozni. A két komponenst egyszerre egy lassú fordulatszámú elektromos keverő segítségével egy homogén, csomómentes anyaggá kell bekeverni.

Feldolgozás:

A bekevert anyagot egymástól két független munkafolyamatban (a tökéletes vízzárás biztosítása miatt) javasolt az alapfelületre felhordani. Az anyag felhordása hiánytalanul és egyenletes vastagságban történik. Az első réteg száradási idejét be kell tartani, majd ezután lehet a második réteget felhasználni. A fal- és padlócsatlakozásoknál a Murexin DB 70 Hajlaterősítő szalagot kell lefektetni. Csőcsatlakozásoknál és vízelvezetéseknél javasoljuk a Murexin rendszertermékekkel történő bedolgozását (Murexin Gully szigetelés, Szigetelőmandzsetta DZ 35, DZ 70). A munkavégzés után a szerszámokat vízzel rögtön meg kell tisztítani. 

Leírás

Murexin Hydro Basic 2 K Vastagfólia 20 kg:

Kül- és beltérben alkalmazható hézagmentes szigeteléshez közvetlenül a kerámia burkolatok alá zuhanyzókban, tusolókban, fürdőszobákban, teraszra és erkélyre valamint medencébe. Megfelel az ONR 22207 W1-W4, EN 14891, ZDB előírása szerinti - O | AO1 | AO2 | BO adatlapnak az építési környezetben nem szabályozott területeken.

Kiszerelés: 20 kg   papírzsák + műanyag kanna; 24 egység/480 kg/raklap

Tárolás: Száraz és fagymentes helyen, jól lezárt, eredeti, bontatlan csomagolásban max. 12 hónapig.

RAKTÁRKÉSZLETTEL KAPCSOLATBAN KÉRJÜK ÉRDEKLŐDJ ELÉRHETŐSÉGÜNK VALAMELYIKÉN!