Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Murexin HV 05 Esztricholaj 05 kg

Kiszerelés:
Cikkszám: 2131
Forgalmazó: Murexin Kft.
Cikkszám: 2131 - Folyékony, kloridmentes, folyosító hatású eszrichadalékszer a cementkötésű fűtött esztrichekhez.

Paraméterek

Sűrűség kb. 1,15 g/cm³
Anyagszükséglet a cementtömeg 0,5%-a (megfelel kb. 2 kg/m³)
Feldolgozási hőmérséklet +5°C felett
Frissbeton hőmérséklet +5°C - +30°C között

Felhasználás

Keverés:

Közvetlenül a keverőbe vagy a keverővízhez kell adagolni. Az adagolást sok tényező befolyásolja, mint az adalékok saját nedvessége, a kívánt beépítési konzisztencia. Ajánlatos közvetlenül a keverőbe adagolni.

Adagolás: minden 50 kg cementhez 0,25 liter Murexin HV 05 Esztricholaj

Feldolgozás:

A bekevert esztrichet az előírások és irányelvek szerint (ÖNORM B 2232 és B 2242) megfelelő módon kell feldolgozni, beépíteni, tömöríteni, lehúzni, simítani és felfűteni.

Utókezelés:

A friss esztrichet a hirtelen, gyors kiszáradástól legalább 7 napig megfelelő eljárásokkal védeni kell.

Megfelelő alapfelületek:

Az alapfelületnek tisztának, száraznak, fagymentesnek, szilárdnak, teherbírónak, alaktartónak, valamint por-, szennyeződés-, olaj, zsír-, leválasztószer-, és laza részektől, idegen anyagoktól, valamint a korróziót elősegítő anyagoktól pl. kloridok mentesnek kell lennie és min. 12 órával a bedolgozás előtt elő kell nedvesíteni a kapillárisok telítettségéig és feleljen meg az érvényben lévő nemzeti és európai műszaki előírásoknak, irányelveknek, szabványoknak. Tapadószilárdság min. 1,5 N/mm², a nyomószilárdság min. 25 N/mm² legyen. Alkalmazható minden olyan hőszigetelésre, amely le van takarva megfelelő fóliával, párazáróval, stb.

Leírás

Murexin HV 05 Esztricholaj 05 kg:

Csak beltérben alkalmazható az esztrichek javításához padlófűtésnél pórusképzés nélkül, valamint plasztifikáláshoz. Használatával könnyebb a bedolgozhatóság. Kedvezően befolyásolja az esztrich illeszkedését és tapadását a fűtési csövekhez, ezzel optimalizálja a hőátadást. Transzportbetonnál és készbetonelem-gyártás minden területén használható.

RAKTÁRKÉSZLETTEL KAPCSOLATBAN KÉRJÜK ÉRDEKLŐDJ ELÉRHETŐSÉGÜNK VALAMELYIKÉN!