Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Murexin GI 70 Gipsz 2kg

Cikkszám: 24126
Forgalmazó: Murexin Kft.
Cikkszám: 24126 - Beltéri használatra való, poralakú, nagyon gyorsan szilárduló, hidraulikusan kötő anyag. Elektromos szerelésekhez, dübelek horgonyzásához, repedések gletteléséhez.

Paraméterek

Kiszerelés 2 kg
Nyitott idő kb. 4 - 8 perc
Halmazsűrűség kb. 1,00 kg/dm³
Vízigény kb. 0,70 l/kg

Felhasználás

Tárolás:

Fagymentes, hűvös és száraz helyen, fa raklapon, jól lezárt eredeti, bontatlan csomagolásban, kb. 24 hónapig.

Javasolt szerszám:

Alkalmas keverő edény, egyéb szerszám alkalmazás szerint.

Keverés:

Tiszta keverőedényben, kézi erővel homogénre, csomómentesre kell keverni. A vizet elő kell készíteni és ebbe kell bekeverni a Murexin Gipszet. Semmilyen idegen anyag nem adható hozzá! +5°C alatt nem feldolgozható! Feldolgozás: Gyors munkára van szükség! A feldolgozás az alkalmazástól függ. Idegen anyag nem adható hozzá.

 

Leírás

Murexin GI 70 Gipsz 2kg:

Megfelelő alapfelületek:

Az alapfelületnek tisztának, száraznak, fagymentesnek, szilárdnak, teherbírónak, alaktartónak, valamint por-, szennyeződés-, olaj, zsír-, leválasztószer-, és laza részektől, idegen anyagoktól, valamint korróziót elősegítő anyagoktól (pl. kloridok) mentesnek kell lennie és min. 12 órával a bedolgozás előtt elő kell nedvesíteni a kapillárisok telítettségéig, továbbá feleljen meg az érvényben lévő nemzeti és európai műszaki előírásoknak, irányelveknek, szabványoknak. A tapadószilárdság min. 1,5 N/mm², a nyomószilárdság min. 25 N/mm² legyen. Megfelel: minden építkezésen előforduló ásványi alapfelület. Nem alkalmas: fára, fémre, műanyagra, víztaszító alapfelületekre, nedves helyiségekben. Előkészítés: A szívóképes alapfelületeket alaposan be kell nedvesíteni.

RAKTÁRKÉSZLETTEL KAPCSOLATBAN KÉRJÜK ÉRDEKLŐDJ ELÉRHETŐSÉGÜNK VALAMELYIKÉN!