Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Murexin DB 60 Profi Hajlaterősítő szalag

Ár:
850 Ft (669 Ft + ÁFA)
Cikszám: 58141 - Elasztikus hajlaterosíto szalag, két oldalon perforálással és mindkét oldalon filcbevonattal van ellátva az optimális beágyazódáshoz, vízzáró.

Paraméterek

Anyagszükséglet néhány cm átfedéssel számolva
Szín szürke
Szélesség 120 mm
Vastagság 0,4 mm

Csatolt dokumentumok

Leírás

Murexin DB 60 Profi Hajlaterősítő szalag:

Kétoldali filckasírozással rendelkezik és nagyon elasztikus hajlaterősítő szalag. A hajlaterősítő szalag szélei perforáltak a Murexin kenhető vízszigetelésekbe történő optimális vízzáró beágyazáshoz.

Falon és padlón a fugacsatlakozások és a sarokfugák áthidalására és szigetelésére használható, mint a kenhető vízszigetelések rendszereleme. 

Felhasználás

Alapfelület:

Az alapfelületnek tisztának, száraznak, fagymentesnek, szilárdnak, teherbírónak, alaktartónak, valamint por-, szennyeződés-, olaj, zsír, leválasztószer- és laza részektől mentesnek kell lennie, és feleljen meg az érvényben lévő előírásoknak.

Feldolgozás:

A hajlaterősítő szalagot a friss kenhető vízszigetelésbe kell fektetni, majd a a peremfelületen és az illesztéseknél át kell vonni a szigeteléssel. A szerszámokat használat után vízzel kell megtisztítani.

Figyelem:

Feldolgozási hőmérséklet +5°C felett. Optimális feldolgozási hőmérséklet: +15 - +25°C. Az optimális páratartalom 40%-60%. Az optimálisnál alacsonyabb hőmérséklet, a magasabb páratartalom, és a nem szívóképes alapfelület meghosszabbítja a száradási, kötési és kikeményedési időt, míg a magasabb hőmérséklet, alacsonyabb páratartalom és a szívóképes alapfelület lecsökkenti a száradási, kötési és kikeményedési időt! Semmilyen más, idegen anyag hozzáadása tilos! Fagytól, közvetlen napsugárzástól és a hirtelen kiszáradástól védeni kell pl. huzat! Alapfelületekkel, dilatációkkal, padlófűtésnél a felfűtéssel kapcsolatos előírásokat figyelembe kell venni pl. Kerámiaburkolatok kialakításának műszaki irányelve! A szomszédos épületrészeket megfelelően védeni kell pl. takarással. Próbafelület készítése javasolt. Speciális termék! Felhasználása csak műszakilag képzett szakembereknek ajánlott!