Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

2021. 11. 05. 09:09:42
Legyél Te is gyermekmentő!

Legyünk együtt gyermekmentők! Adományozz Te is a Magyar Gyermekmentő Alapítványnak, a Masterplast közreműködésével!

2021. 07. 23. 08:30:46
Masterplast Hungarocell Zöld Program

A Masterplast elsőként valósít meg körkörös gazdasági modellt a hazai építőiparban.

Tekintse meg bemutató videónkat:

https://it.masterplast.hu/index.php/s/itMq8ljAj1KtkiT/download

2021. 01. 20. 12:28:24
Használd ki a 3 milliós állami támogatást / Minőségi hőszigetelés hungarocell segítségével

Személyesen a kormányablakoknál lesz igényelhető a támogatás 2021. január 1-je és 2022. december 31-e között.☝⚠ Emellett postai úton, illetve a Magyar Államkincstár elektronikus felületén is igényelhető lesz a támogatás, ez utóbbi felületről azonban jelenleg még nincsen információnk.

Mire érdemes odafigyelni a hungarocell szigetelés felrakásakor?

Az EPS, azaz expandált polisztirol hab, legfontosabb jellemzője, hogy rendkívül jó hőszigetelő. Ezt a képességét a zárt cellákban nyugvó levegőnek köszönheti. A bezárt levegő az idő múlásával sem távozik a cellákból, ezért sokáig képes hőszigetelő funkcióját ellátni. A hungarocell, amely expandált EPS80-as anyagminőségű polisztirol hőszigetelés, kifejezetten gyakran használt anyagnak számít a lakóházak, társasházak és egyéb épületek homlokzati hőszigeteléséhez. A cikkben bemutatjuk a hungarocell tulajdonságait, a használatának az előnyeit, egyúttal a legfontosabb szempontokat a szigetelés kialakítását illetően.

2020. 11. 27. 12:34:44
Legyél Te is gyermekmentő! Adományozzunk együtt a Magyar Gyermekmentő Alapítványnak, a Masterplast közreműködésével!
2020. 04. 03. 10:11:43
Az Ytong ház sajátosságai

Az Ytong tégla minden kétséget kizáróan a hagyományos és egyben modern házépítés egyik legnépszerűbb falazó anyagának tekinthető, ami nagy méretei mellett könnyű súllyal rendelkezik, így nem csak gyorsan lehet vele dolgozni – amivel az építkezés ideje csökken –, hanem precíz munkára is lehetőséget ad.

Az Ytong tégla ugyanis kiválóan és könnyedén darabolható, rendkívüli pontossággal illeszthető, ennek megfelelően a falakra elegendő egy hajszálvékony vakolat is, a csempék pedig akár közvetlenül a falra is felhelyezhetők.

2018. 10. 03. 08:00:00
Vakolatok új generációja Gyakran mondják, hogy a homlokzat az épület arca. Pedig a homlokzat nem csak az épületek esztétikai megjelenéséért felelős, hanem annak megfelelő védelmét is ellátja a különféle mechanikai és időjárási hatások ellen. A homlokzatképzésnek a leggyakoribb, legismertebb és legegyszerűbb módja a vakolás. A homlokzati vakolatok fejlesztése az utóbbi évtizedekben, de főként az elmúlt néhány évben rohamosan fejlődött.
2018. 07. 16. 15:00:00
Kell-e vakolni a hőszigetelés alá? Napjainkban egyre több szó esik a hőszigetelő rendszerek helyes kivitelezéséről, de viszonylag ritkán kerül szóba az alapfelületek kérdése. Talán éppen ezért van az, hogy - legyen szó akár új építésről, akár utólagos hőszigetelésről - újra és újra összecsapnak egymással az ellentétes vélemények: szükség van-e a hőszigetelő rendszerek alá a falazat teljes levakolására vagy sem.
2018. 07. 16. 15:43:04
SZÁRAZÉPÍTÉSZET, MEGOLDÁS AZ ELKÉPZELÉSEIHEZ

Legyen otthon a belső építészetben! Engedje szabadjára ötleteit és valósítsa meg azokat egyszerűen a cégünk által forgalmazott minőségi szárazépítészeti anyagokkal!