Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
3.537 Ft (2.785 Ft + ÁFA)
Menny.:zsák
Legkisebb rendelhető mennyiség: 45!

Baumit Thermo Habarcs 40 L

Ár:
3.537 Ft (2.785 Ft + ÁFA)
Menny.:zsák
Legkisebb rendelhető mennyiség: 45!
Cikkszám: 26123
Cikkszám: 26123 - Gyárilag kevert, duzzasztott perlitet tartalmazó hőszigetelő falazóhabarcs (MSZ EN szerint M5), hőszigetelő falazóelemek falazásához. Hővezetési tényező: 0,17 W/mK.

Paraméterek

Csomagolás 40 l
Csomagolás mennyisége raklapon 45
Hővezető képesség (λ) kb. 0.172 W/mK
Nyomószilárdság > 5 N/mm²
Anyagszükséglet kb. 1 kg/l
Vízszükséglet kb. 19 l/zsák
Szemcseméret 2 mm
Paletta mérete 45 zsák/raklap = 1,8 m³
Csomagolás típusa zsák

Leírás

Baumit Thermo Habarcs 40 L:

Az építészetben alkalmazott bármelyik téglához, különösen hőszigetelő téglához. Pórusbeton falazóelemekhez nem alkalmas! 

Tárolás:

Száraz helyen, raklapon fóliázva 6 hónapig tárolható. 

Felhasználás

Keverés:

A falazóhabarcsot kézzel vagy géppel (szabadesésű vagy folyamatos) lehet megkeverni. Szabadesésű keverőgéppel történő keverésnél először a vizet adagoljuk a keverőgépbe (képlékeny konzisztencia szükségessége esetén zsákonként, kb. 19 liter vizet), és csak utána adagoljuk a száraz habarcsot. Mindig egész zsákot vagy zsákokat keverjünk egyszerre. Keverési idő 3-5 perc.

Falazás:

Kövessük a tégla-, ill. falazóelemgyártó utasításait. Az általános szabályok szerint a falazóelemeket szükség szerint elő kell nedvesíteni, majd a falazóhabarcsot általában 10 mm vastagságban egyenletesen, a vízszintes és a függőleges fugákat teljesen kitöltve kell elteríteni. A leeső, elszennyeződött habarcsot újra felhasználni tilos!

Anyagszükséglet:

A falazóelem fajtájától és a falvastagságtól függ. 1 liter nedves habarcs előállításához kb. 1 liter (0,5 kg) száraz habarcs szükséges. 1 zsák szárazhabarcsból kb. 40 liter nedves habarcs készíthető.

Általános tudnivalók:

A habarcsozandó felület, az anyag és a levegő hőmérséklete +5 °C-nál magasabb legyen a bedolgozás és a kötés ideje alatt.  Csak tiszta – pl. vezetékes – vizet használjunk. Egyéb adalékszerek hozzákeverése tilos!  A kész habarcs feldolgozhatósági ideje időjárástól függően 1–2 óra.

RAKTÁRKÉSZLETTEL KAPCSOLATBAN KÉRJÜK ÉRDEKLŐDJ ELÉRHETŐSÉGÜNK VALAMELYIKÉN!