Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
1.481 Ft (1.166 Ft + ÁFA)
Menny.:zsák

Baumit Szárazbeton C20 25 kg

Ár:
1.481 Ft (1.166 Ft + ÁFA)
Menny.:zsák
Cikkszám: 16121
Forgalmazó: Baumit Kft.
Cikkszám: 16121 - Gyárilag kevert szárazbeton. Vasbeton szerkezeti elemek készítéséhez ajánlott, mint pl. pillérek, födémek, kiváltók. Alkalmas aljzatkészítéshez és javítási munkákhoz is. Szemcsenagyság 4 mm. Betonminőség: C 20/25

Paraméterek

Csomagolás 25 kg
Csomagolás mennyisége raklapon 48
Anyagszükséglet kb. 20 kg/m²/cm
Kiadósság kb. 15 l/zsák kb. 500 l/to
Paletta mérete 48 zsák/raklap = 1200 kg
Csomagolás típusa zsák

Felhasználás

Alkalmazás:

Alkalmas mindenféle kisebb betonozási és javítási munkához a házban és a ház körül.  Felhasználható hézagok kiöntéséhez; járdák, kerítések, aknák, árkok, szegélyek, padozatok, kerékvetôk, kerti medencék, grillsütôk készítéséhez. Szerkezeti betonként (áthidalók, födémek, kiváltók stb…) csak abban az esetben használható, ha a mindenkori szabvány és előírások szerinti építéshelyi anyagvizsgálat az építkezés helyén, a vízzel való összekeverés után történik meg.

Tárolás:

Száraz helyen, raklapon fóliázva 6 hónapig tárolható.

Alapozás:

A munka megkezdése előtt az alapfelület szilárdságát, egyenletességét, nedvességtartalmát a vonatkozó szabványok szerint meg kell vizsgálni.

Feldolgozás:

A betonozási munkát a szokásos módon végezni. A Baumit Szárazbetont, mint zsákos árut kézzel, szabadesésű, folyamatos vagy kényszerkeverővel összekeverni. Mint ömlesztett árut a Baumit Szárazbetont rögzített, automatikus folyamatos keverővel ill. egy Baumit adagolóval, ami közvetlenül a silóból adagolja, egy esztrichpumpában (pl. Esztrichboy) elkeverve. A friss betont a keverés után olyan gyorsan, amennyire lehetséges, dolgozzuk be. A keveréstől a beépítésig úgy szállítsuk, hogy a keverék ne osztályozódjon szét (talicskaállás, emelőkanna, tölcsér, cső, stb.). Az anyag egy méter felettről történő esését kerüljük el. A bedolgozott beton legyen megfelelő sűrűségre tömörítve és elsimítva. A vízadagolás mennyisége adja a kívánt felhasználási konzisztenciát. A silóáruhoz kb. 70 – 100 l víz/tonna, 1 zsákhoz kb. 2,8 – 4 l víz szükséges. Csak tiszta, vezetékes víz használható. 
 
A termékhez ne keverjünk más anyagot (pl. fagyásgátló szer)!

Általános tudnivalók:

Az alapfelület, anyag és a levegő hőmérséklete +5°C-nál magasabb hőmérsékletű legyen a feldolgozás és a kötés ideje alatt. Fagyott alapfelületre és/vagy fagyveszély esetén a Baumit Szárazbetont nem szabad használni. A beton beépítésénél (előkészülni a betonozáshoz, szállításhoz, beépítési tömörséghez, a bedolgozási időhöz, a munkahézagokhoz, betonozás a hideg és meleg időjárásnál, utókezelés és a zsaluleválasztás) a vonatkozó szabványok útmutatását kell figyelembe venni.

Leírás

Baumit Szárazbeton C20 25 kg:

A Baumit Szárazbeton alkalmas kisebb és nagyobb betonozási munkákhoz. A felhasználónak a keverő berendezést nem szükséges állítgatni.

RAKTÁRKÉSZLETTEL KAPCSOLATBAN KÉRJÜK ÉRDEKLŐDJ ELÉRHETŐSÉGÜNK VALAMELYIKÉN!