Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
21.399 Ft (16.850 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Baumit Nedvszíváskiegyenlítő 10 kg

Ár:
21.399 Ft (16.850 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 4119
Cikkszám: 4119 - Vízzel hígítható alapozó gipsztartalmú gépi vakolatokhoz, erősen vagy egyenetlenül nedvszívó alapokhoz, pl. tégla, pórusbeton felületek. Hígítás: 1 rész Nedvszíváskiegyenlítő, alapfelülettől függően 2-3 rész víz.

Paraméterek

Csomagolás 10 kg
Csomagolás mennyisége raklapon 30
Paletta mérete 30 vödör/raklap = 300 kg
Csomagolás típusa vödör

Leírás

Baumit Nedvszíváskiegyenlítő 10 kg:

Erősen, illetve egyenetlenül nedvszívó, valamint eltérő anyagú és nedvszívóképességő alapfelületek gipsztartalmú gépi vakolatok (Baumit GV 20, Baumit Gipszes Vakolat) vakolás előtti kezelésére az egyenletes tapadás érdekében, különösen égetett kerámia és pórusbeton felületekre a vakolat feldolgozása előtt. Csak gipszes vakolatok alapozására alkalmas!

Tárolás:

Száraz, hővös, fagymentes helyen, lezárva 12 hónapig tárolható. 

Felhasználás

Alapfelület: 

Az alap legyen száraz, jó teherbíró- és nedvszívóképességű, fagy-, por-, sókivirágzás- és laza részektől mentes. 

Felhordás:

A Baumit Nedvszíváskiegyenlítőt lassú járású keverővel alaposan keverjük fel, az anyagot kézzel teddy hengerrel vagy ecsettel, illetve megfelelő berendezéssel gépi szórással lehet felhordani.

Általános tudnivalók:

Az alapfelület, az anyag és a levegő hőmérséklete +5 °C felett legyen a feldolgozás és a kötés ideje alatt. A szerszámokat használat után azonnal vízzel le kell tisztítani. A fémrészeket, üveget stb. a Baumit Nedvszíváskiegyenlítő felhordása előtt megfelelően védeni kell. Várakozási idő: Legalább 12 órán keresztül hagyjuk száradni (a hőmérséklettől és az időjárástól függően). A vakolatot csak akkor szabad felhordani, amikor a Baumit Nedvszíváskiegyenlítő kiszáradt és már nem ragad. Hűvösebb időben és/vagy a levegő magas páratartalma esetén a száradási idő meghosszabbodhat! Az esetleges szennyeződéseket (felfröccsenések vagy egyéb) lehetőség szerint még friss állapotban tiszta vízzel el kell távolítani a felületről!  A szerszámokat használat után azonnal meg kell tisztítani! 

RAKTÁRKÉSZLETTEL KAPCSOLATBAN KÉRJÜK ÉRDEKLŐDJ ELÉRHETŐSÉGÜNK VALAMELYIKÉN!

Miért tőlünk vásárolj?

Nálunk a minőség az első
Több mint 30 éve a piacon
Akár országos házhozszállítás
Óriási akciók