Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
47.443 Ft (37.357 Ft + ÁFA)
Menny.:vödör

Baumit KlimaColor Festék I.színcsoport 14 l

Ár:
47.443 Ft (37.357 Ft + ÁFA)
Baumit szincsoport:
Kapható választék:
Szín:
Menny.:vödör
Cikkszám: 19157
Forgalmazó: Baumit Kft.
Cikkszám: 19157 - Felhasználásra kész, kimagaslóan jó páraáteresztő képességű, egy komponensű beltéri szilikátfesték. Környezetbarát, szagtalan, jó fedőképességű. Felhordható hagyományos módon kézzel illetve airless technikával is.

Paraméterek

Csomagolás 14 l
Csomagolás mennyisége raklapon 24
Sűrűség kb. 1.57 kg/m³
Fényesség matt
Paletta mérete 24 vödör/raklap = 336 l
Csomagolás típusa vödör

Felhasználás

Kiváló minőségű fal- és mennyezetfesték belső felhasználásra. Különösen jó tulajdonságok ásványi vakolatokon (pl. Baumit KlimaWhite, KlimaMPI, KlimaUni, KlimaGlätt), valamint teherbíró ásványi bevonatok felújításánál alkalmazható.

Alapfelület:

Az alap legyen tiszta, száraz, jó teherbírású, fagy-, por-, sókivirágzás- és laza részektől mentes. Nem lehet víztaszító. Az alapfelület vizsgálat a szabványok és irányelvek szerint elvégezni.

Alapfelület előkészítése:

Az alap legyen tiszta, száraz, jó teherbírású, fagy-, por-, sókivirágzás- és laza részektől mentes. Nem lehet víztaszító.  A szilárd, a normál és az egyenletesen nedvszívó alapfelületek esetén előkezelés nélkül. Erősen nedvszívó, porló, porózus alapfelületeken, simítótapaszokon és gipszkötőanyagú vakolatokon, egyes gipszkarton lapokat Baumit KlimaPrimer alapozóval alapozzunk.

Alkalmas:

  • ásványi vakolatokra
  • betonra
  • mészhomokkő falazatokra
  • teherhordó ásványi vakolatokra és festékekre
  • gipszkarton lapokra 

Nem alkalmas:

  • lakkrétegekre
  • műanyagokra
  • fémre, fára 
Feldolgozás:

A Baumit KlimaColor ecsettel, hengerrel és arra alkalmas airless-géppel szórással hordható fel. Egyenletesen és megszakítás nélkül dolgozzunk. 

Alapozás: 1 x Baumit KlimaPrimer

Baumit KlimaColor szilikátfestéket a vödörben alaposan keverjük fel. Az első réteg az alapfelülettől függően a Baumit KlimaColor 10 %-os tiszta vizes hígításával történhet (várakozási idő: min. 12 óra). Fedőrétegként a Baumit KlimaColor-t max. 5% tiszta vízzel hígítva egyenletesen hordjuk fel. 

Egyenletesen, egy munkamenetben („nedves a nedvesre”) dolgozzunk. 

A Baumit KlimaColor arra alkalmas airless-géppel szórható is. Kérjük figyelembe venni, hogy a festéket max. 10 %-kal szabad vízzel hígítani. Szóráshoz 0,025“ méretű szórófej használatát ajánljuk.  

Általános tudnivalók:

A felület, az anyag és a levegő hőmérséklete +7 °C felett legyen a bedolgozás és a kötés ideje alatt. Csak tiszta – vezetékes – vizet használjunk. A termék speciális tulajdonságai miatt más termékkel nem keverhető. 

Leírás

Baumit KlimaColor Festék I.színcsoport 14 l:

Páraáteresztő, egykomponensű szilikátfesték jó fedőképességgel. Nagyon enyhe szagú, emisszió- és oldószermentes (E.L.F) valamint mentes a tartósítószerektől is.

Feldolgozásra kész, felhordható ecsettel, hengerrel, airless géppel szórható. A színek a Baumit Life színvilágból szállíthatók. Az EN 13300 szabvány szerint ásványi beltéri falfesték. 

Környezetbarát, magas fedő- és páraáteresztő-képesség. Az EN 13300 szabvány szerint a nedves kopásállósági osztály 3. Szinte szagtalan, emisszió- és oldószermentes (E.L.F) 

Tárolás:

Száraz, hűvös és fagymentes helyen lezárva 12 hónapig tárolható.  A megkezdett vödröt jól lezárva kell tartani 

RAKTÁRKÉSZLETTEL KAPCSOLATBAN KÉRJÜK ÉRDEKLŐDJ ELÉRHETŐSÉGÜNK VALAMELYIKÉN!