Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
43.369 Ft (34.149 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Baumit BetonPrimer 20 kg

Ár:
43.369 Ft (34.149 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 4112
Cikkszám: 4112 - Folyékony tapadóhíd mész-cement kötésű gépi vakolatok tapadásának elősegítésére beton felületeken (pl. sima felületű beton, gyári betonelemek). Gipszes vakolatok esetén is alkalmazható. 

Paraméterek

Csomagolás 20 kg
Csomagolás mennyisége raklapon 16
Paletta mérete 16 vödör/raklap = 320 kg
Csomagolás típusa vödör
Anyagszükséglet kb. 0,4 kg/m²
Kiadósság kb. 50m²/vödör
pH-érték kb. 8,5
Állag paszta állagú
Szín sárga

Leírás

Baumit BetonPrimer 20 kg:

Kiváló tapadást biztosít a vakolat és beton között a kémiai reakciónak köszönhetően, így csökkenthető a buborékképződés. A szemcsés kvarchomok teszi lehetővé a vakolat megfelelő tapadását az alapfelülethez. Könnyen feldolgozható. 

Tapadóhíd Baumit mész-cement és gipszes gépi vakolatok (pl. Baumit GV25, GV35, Gipszes Vakolat) használatakor, sima felületű, csekély ill. egyenetlen nedvszívó-képességű beton alapfelületek esetén. A Baumit BetonPrimer különösen ajánlott sima felületű helyszíni betonok és gyári betonelemek felületén. Mennyezeteken a felhordott gépi vakolat vastagsága nem haladhatja meg a 15 mm-t.

Tárolás:

Száraz, hűvös, fagymentes helyen bontatlan csomagolásban 6 hónapig tárolható.

Felhasználás

Alapfelület:

Az alapfelület legyen tiszta, teherbíró, száraz; fagytól, portól, laza részektől, kivirágzástól, elválasztó szertől (pl. zsaluolaj) mentes. Az alapfelület vizsgálatát a mindenkor érvényes szabványok szerint kell elvégezni. 

Feldolgozás:

A Baumit BetonPrimer-t  lassú járású keverővel alaposan keverjük át. A felhordás hígítatlanul ecsettel vagy hengerrel történjen. Gépi felhordás arra alkalmas géppel lehetséges.  A Baumit BetonPrimer-t min. 12 óráig és max. 48 óráig (hőmérséklet és időjárásfüggő) hagyjuk száradni. A vakolat akkor hordható fel, ha a Baumit BetonPrimer megszáradt és nem ragad.

Általános  tudnivalók:

A levegő, az anyag és az alapfelület hőmérséklete a feldolgozás és kötési idı alatt +5° C felett legyen. Hideg és magas páratartalmú időjárási körülmények között a száradási idő meghosszabbodhat! A leülepedett kvarchomokot mindenképpen keverjük fel.

Láthatóan nedves, ill. kondenzvízzel terhelt, vagy 4 tömeg %-nál nagyobb nedvességtartalmú beton felületre nem szabad vakolni!

Biztonsági óvintézkedések: Védjük az alapozandó felület környezetét, különösen üveg, kerámia, klinker, natúr kı, lakk és fém felületeket. Esetleg bı vízsugárral öblítsük le, ne várjuk meg az anyag kiszáradását és kikeményedését. A kiszáradt anyagot acetonnal, etilacetáttal (óvintézkedések!) oldjuk le.  A használt eszközöket és készülékeket rögtön használat után alaposan vízzel tisztítsuk. 

RAKTÁRKÉSZLETTEL KAPCSOLATBAN KÉRJÜK ÉRDEKLŐDJ ELÉRHETŐSÉGÜNK VALAMELYIKÉN!

Miért tőlünk vásárolj?

Nálunk a minőség az első
Több mint 30 éve a piacon
Akár országos házhozszállítás
Óriási akciók