Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
50.554 Ft (39.807 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Baumit Betonkontakt 20 kg

Ár:
50.554 Ft (39.807 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 4111
Cikkszám: 4111 - Folyékony tapadóhíd gipszes vakolatokhoz. Sima betonfelületekre hígítatlanul. Kvarchomokot tartalmaz. 

Paraméterek

Csomagolás 20 kg
Csomagolás mennyisége raklapon 16
Paletta mérete 16 vödör/raklap = 320 kg
Csomagolás típusa vödör

Leírás

Baumit Betonkontakt 20 kg:

Betonfelületek alapozására gipszes belső vakolatok (pl. Baumit Gipszes Vakolat, Baumit GV 20) alá, különösen nagy tömörségű, alacsony nedvszívóképességű betonfelületek kezelésére. Monolit, helyszínen készített betonfelületekre, előregyártott betonelemekből készített, egyszer már simított felületekre is alkalmas. Csak gipszes vakolatok alapozására alkalmas!

Anyagszükséglet: kb. 0,5 kg/m2

Kiadósság: kb. 40 m2/vödör 

pH-érték: kb. 6,5

Tárolás:

Száraz, hővös, fagymentes helyen lezárva 12 hónapig tárolható.

Felhasználás

Alapfelület: 

Az alap legyen száraz, jó teherbíró- és nedvszívóképességű, fagy-, por-, sókivirágzás- és laza részektől, zsaluleválasztó olajtól mentes.

Felhordás:

A hígítatlan Baumit Betonkontaktot lassú járású keverővel alaposan keverjük fel, az anyagot kézzel teddyhengerrel vagy ecsettel, illetve megfelelő berendezéssel gépi szórással lehet felhordani. 

Általános tudnivalók: 

A felület, az anyag és a levegő hőmérséklete +5 ˚C-nál magasabb legyen a feldolgozás és a kötés ideje alatt. Hűvösebb időben és/vagy magas levegőpáratartalom esetén a száradási idő meghosszabbodhat! A leülepedett kvarchomokot fel kell keverni! A betonfelületre lecsapódott, látható pára, nedvesség ill. kondenzvíz esetén, vagy ha a beton nedvességtartalma nagyobb mint 4 tömeg%, a vakolást nem szabad megkezdeni. A szerszámokat használat után azonnal vízzel le kell tisztítani. Fémrészeket, üveget stb. Baumit Betonkontakt felhordása előtt megfelelően védeni kell. Az esetleges szennyeződéseket (felfröccsenések vagy egyéb) lehetőség szerint még friss állapotban tiszta vízzel el kell távolítani a felületről. A megszáradt anyagot acetonnal vagy etil-acetáttal lehet oldani (védőeszközöket használjunk).  Várakozási idı: legalább 3 órán keresztül száradni kell hagyni.

RAKTÁRKÉSZLETTEL KAPCSOLATBAN KÉRJÜK ÉRDEKLŐDJ ELÉRHETŐSÉGÜNK VALAMELYIKÉN!