Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
6.241 Ft (4.914 Ft + ÁFA)
Menny.:zsák

Baumit Baumacol Preciso 25 kg

Ár:
6.241 Ft (4.914 Ft + ÁFA)
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Baumit Grund 5 kg Baumit Grund 5 kg
2.476 Ft -tól (1.950 Ft + ÁFA)
Mapei Eco Prim Grip Alapozó aljzatkiegyenlítőhöz, csemperagasztóhoz 5 kg Mapei Eco Prim Grip Alapozó aljzatkiegyenlítőhöz, csemperagasztóhoz 5 kg
13.396 Ft (10.548 Ft + ÁFA)
Menny.:zsák
Cikkszám: 26128
Forgalmazó: Baumit Kft.
Cikkszám: 26128 - Cementbázisú javítóanyag, amely 2-30 mm rétegvastagságban kül- és beltérben egyaránt felhordható. Állékony (tixotrop) tulajdonságú, aljzatok, oldalfalakhoz, betonfelületek, lépcsők javításához. Kb. 3 óra múlva járható, 24-48 óra múlva burkolható. Rétegvastagság: 2–30 mm.

Paraméterek

Csomagolás 25 kg
Csomagolás mennyisége raklapon 42
Paletta mérete 42 zsák/raklap = 1050kg
Csomagolás típusa zsák

Felhasználás

Alapfelület:

Az alap legyen tiszta, száraz, jó teherbírású, fagy-, por-, sókivirágzás, laza, festék- és leválasztó-szer, olaj és zsírmentes részektől mentes. Nem lehet víztaszító.

Felület előkészítés:

Megfelel: Minden szokásos, építőiparban használatos ásványi alapfelületen. Pl. beton, pórusbeton, kő, tégla, mész-cement vakolat, cementesztrich felületen, lakó és középületekben, erkélyeken és teraszokon, padlófűtésnél, medencékben.

Nem megfelelő: Fémre, fára, műanyagra, víztaszító alapfelületre és gipsz építőlapokra. Portól és egyéb szennyeződésektől a felületet megtisztítani. A nedvességre érzékeny alapfelületekre a megfelelő alapozót használjuk. Vizsgáljuk meg az alapfelület burkolhatóságát.

Erősen szívó aljzatokon - Baumit Grund

Nem szívóképes aljzatokon - Baumit SuperGrund 

Keverés:

Az alapfelület előkészítése után a leírt keverési arány betartásával fokozatosan adagoljuk a kiegyenlítő habarcsot a keverővízhez, gépi keverő berendezéssel csomómentes masszává keverjük (min. 3 perc).

Feldolgozás:

A megfelelően alapozott felületre glettvassal hordjuk fel a habarcsot. Ügyeljünk rá, hogy a feldolgozhatósági időn belül dolgozzuk fel. Figyelem, gyorsított kötésű, csak megfelelő mennyiséget keverjünk be. Csak friss habarcs dolgozható be. A készre kevert habarcsot nem szabad víz ismételt hozzáadásával újrakeverni! Csak a szükséges vízmennyiséget alkalmazzuk, a túlzott vízadagolás a megkötött anyag szilárdságát csökkenti. Csempézés 24 óra után történhet.

Utókezelés:

24 óráig a bedolgozott habarcsot a hirtelen száradástól, magas hő-és mechanikai terheléstől óvni kell. Szerszámok tisztítása friss állapotban vízzel, kikeményedve csak mechanikusan.

Általános tudnivalók:

A felület, az anyag és a levegő hőmérséklete +5 °C-nál magasabb legyen a feldolgozás és a kötés ideje alatt. Védeni kell a közvetlen napsütéstől, esőtől és erős széltől. Csak tiszta – pl. vezetékes – vizet használjunk. Egyéb adalékszerek– pl. fagyásgátló – hozzákeverése tilos! Az aljzatra vonatkozó szabványokat, előírásokat, műszaki előírásokat mindenkor figyelembe kell venni! Magas páratartalom és alacsony hőmérséklet késlelteti, magas hőmérséklet gyorsítja a kötést és a szilárdulást. A feldolgozás során a vonatkozó szabályokat, normákat és műszaki irányelveket tartsuk be. Javasolt szerszám: elektromos keverőgép, megfelelő méretű keverőedény, kőműveskanál, glettvas. 

Kapcsolódó termékek:

Cikkszám: 4115
2.476 Ft -tól (1.950 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 16121
1.481 Ft (1.166 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 4114
2.476 Ft -tól (1.950 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 58155
15.019 Ft (11.826 Ft + ÁFA)

Leírás

Baumit Baumacol Preciso 25 kg:

Cégünk által forgalmazott Baumit Preciso egy kiváló minőségű cementbázisú, műanyag diszperzióval javított, por alakú, felhasználásra kész kiegyenlítő habarcs. Speciális adalékanyagának köszönhetően 2 - 30 mm rétegvastagságban felhordva repedésmentesen köt, nagyon jó feldolgozhatósági tulajdonsággal rendelkezik.

Felhasználás:

Kül- és beltérben az egyenetlen fal- és padlófelületek kiegyenlítésére a hidegburkolat-ragasztás előtt lakóhelységekben, tusolókban, teraszokon, erkélyeken, garázsokban, medencékben valamint üzemi nedves helységekben és homlokzaton.

Műszaki paraméterek:

Vízigény: Kb. 5,5 l/zsák (25 kg)

Fazékidő: Kb. 30 perc

Burkolható csempével: 24 óra után

Anyagszükséglet: kb. 1,6 kg/m2 /mm

Max. rétegvastagság: 30 mm

Járható: kb. 3 óra után 

Tárolás:

Száraz helyen, raklapon, fóliázva 12 hónapig tárolható.

RAKTÁRKÉSZLETTEL KAPCSOLATBAN KÉRJÜK ÉRDEKLŐDJ ELÉRHETŐSÉGÜNK VALAMELYIKÉN!